Sportszemle — 2015/02/12 at 06:30

Sportszemle 2015.02.12.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Bolt: Még három olimpiai arany, egy világcsúcs 200-on, aztán vége

A hosszú kihagyás után visszatérő Usain Bolt idén ismét a világ legjobb sprintere szeretne lenni, az idei világbajnokságon és a riói olimpián is triplázna, majd 2017-ben a tervei szerint vissza is vonulna.

Kubatov: A szerverszobánk akkora, mint a NASA-é

Szerteágazó tematikájú, neves előadókat felvonultató nemzetközi sportmenedzsment-konferenciát rendeztek szerdán a MOM Kulturális Központban, a Hegyvidéki Önkormányzat és Buranits Ildikó üzletember szervezésében. A konferencián felszólalt többek között Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Klub és Kelecsényi Ernő, a Győri Audi ETO KC elnöke, Simicskó István sportért felelős államtitkár, továbbá olyan, széles klientúrával rendelkező futballmenedzserek, mint Vörösbaranyi József (Dzsudzsák Balázs ügynöke) és Filipovics Vladan (Juhász Roland, Gera Zoltán, Huszti Szabolcs képviselője).

Vízilabda: rövidebb pálya, több gól, több pénz a fiatalokra

Benedek Tibor csapata az olimpiai címvédővel, Horvátországgal is összecsap a hétvégén. A kilencedik évébe lépő felkészülési torna eddig házhoz vitte a válogatottat a vidékieknek: ahol épült egy új uszoda, vagy felkapott lett a városban a vízilabda, a helyiek bizton számíthattak rá, hogy érkezik a férfiválogatott.

260 évet kellett várniuk a női golfozóknak

Hét nő, köztük Anna brit hercegnő felvételét jelentette be kedden a világ egyik legrangosabb golfklubja, a skóciai Royan and Ancient, amely 260 éves történetében mindeddig csak férfiakat tűrt meg tagjai sorában. A hét tiszteletbeli női tag között három brit, két amerikai, egy svéd és egy francia szerepel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Luxusmárkák a teniszben: a tömegsporttá válás útján?

„Szikrázó napsütés, egy verejtékcsepp végigkúszik a homlokomon. Már három órája tart a mérkőzés. Meccslabdám van Federer ellen…A tökéletes fonákra készülődök…”...

Close