Sportszemle — 2015/02/11 at 06:30

Sportszemle 2015.02.11.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Magyar kapus a Bayern München legendája

Akár találós kérdés is lehetne, hogy kerülhet az impozáns sor ötödik helyére egy magyar kapus, hiszen van előtte két világbajnok (Maier és Aumann), vb-ezüstérmes és BL-győztes (Kahn), Eb-döntős és BL-döntős (Pfaff). Az összekötő kapocs a Bayern München és egy 2005-ös szavazás, amikor a drukkerek arról alkottak véleményt, mit gondolnak az előző évszázad legjobb csapatáról.

Visszatér Budapestre a Red Bull Air Race

A hétvégén elindul a Red Bull Air Race 2015-ös évada, amely idén visszatér Magyarországra, a budapesti futamot július 4-5-én rendezik. A nyolc versenyből álló 2015-ös világbajnokság minden eddiginél izgalmasabbnak ígérkezik. Minden eddiginél akciódúsabb lesz a világ leggyorsabb technikai sportja, a Red Bull Air Race Világbajnokság 2015-ös szezonja, ugyanis a korábbiakhoz képest egy újabb egymás elleni, kiütéses körrel bővülnek az egyes futamok.

Dzsudzsák és Huszti menedzsere beavat a titokba

Sportmenedzsment konferencia „Az első Nemzetközi Sportmenedzsment Konferencia szervezésével a tavalyi évben nem kisebb célt tűzünk ki magunk elé, mint hogy létrehozzunk egy, a sport üzleti kérdéseivel foglalkozó, évente megrendezésre kerülő szakmai csúcstalálkozót. A konferencia egy olyan platform, ahol a sportipar alakítói megbeszélik a mindennapjaikat, a jövőt érintő kérdéseket és a legfontosabb szakmai trendeket.

Női kézilabda: Pena lassan világklasszissá érik – Elek Gábor

A KEK-siker a Tertnes Bergen ellen ujjgyakorlattá vált, a folytatásban a dán, francia és a magyar riválist kerülné el a Ferencváros női kézilabdacsapata, amelyből Elek Gábor vezetőedző Szikora Melindát emelte ki, hozzáfűzve: Nerea Pena lassan világklasszissá érik gárdájából.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A gyermekekért fogott össze David Beckham és az UNICEF

Veszélyeztetett gyermekek millióinak megsegítésére hozott létre közös alapítványt David Beckham és az UNICEF. Az új szervezet neve a korábbi labdarúgó...

Close