Sportszemle — 2015/02/05 at 06:30

Sportszemle 2015.02.05.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Először lesz Volvo Kupa Budapesten

A Magyar Vízilabda Szövetség történetében először rendezi meg Budapesten a Volvo Kupa nemzetközi férfitornát, amelyet kilencedszer írtak ki, és amelynek idén a Szőnyi úti, felújított Laky Károly Uszoda ad otthont. A február 13-15.

Aki túlélte a túlélhetetlent

Ha nincs a második világháború, talán olimpiai bajnok lehetett volna Louis Zamperini. Az amerikai középtávfutó az 1936-os olimpián nyolcadik lett 5000 méteren, de hihetetlen hajrája Adolf Hitler figyelmét is felkeltette. A háborúban 47 napot élt a tengeren hánykolódva, majd két és fél évig japán fogolytáborban várta a szabadulást. A fiatalkorú bűnözőből amerikai hős lett, az életéről szóló filmet Angelina Jolie rendezésében csütörtökön mutatják be Magyarországon.

Női kézi: „Vicc az egész – 14 nap alatt nem tudtam csodát tenni a Vardarnál”

Mint megírtuk, váratlanul hamar véget ért a Vardar Szkopje női kézilabdacsapata és Kim Rasmussen együttműködése. A dán szakember szerint vicc az egész, tizennégy nap alatt nem tudott csodát tenni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

KNOTT ATTILA, a Kreativ Dental tulajdonosa

Hazai cég nagyon ritkán lép ki a nemzetközi porondra a szponzoráció területén. Az pedig még nagyobb fegyvertény, hogy a Kreativ...

Close