Sportszemle — 2015/02/02 at 06:30

Sportszemle 2015.02.02.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Világcég szponzorálja a Magyar Vízilabda Szövetséget

Sajtótájékoztató keretében írta alá pénteken a szerződést Kemény Dénes MVLSZ-elnök és Fred Wang, a nemzetközi informatikai vállalatóriás fogyasztói üzletágának magyarországi vezetője. Elsősorban a magyar női válogatottra fókuszál a cég, amelynek segítése már csak azért is nélkülözhetetlen, mert az idén a különböző nemzeti együttesekre összesen tíz világverseny vár.

Serie A: „Egyesülnie kellene az Internek és a Milannak”

Rendhagyó véleményt fogalmazott meg a két milánói csapatról Mino Raiola. A többek között Zlatan Ibrahimovicot, Paul Pogbát és Mario Balotellit képviselő játékosügynök szerint ha újra sikeres akar lenni az Internazionale és az AC Milan, akkor meg kellene fontolniuk az egyesülést. „Ha az AC Milan és az Inter újra a legmagasabb szinten akar versenyezni, akkor meg kellene fontolniuk az egyesülést.”

Vettel és a Ferrari a leggyorsabb az első tesztnapon

Délben a Mercedes vezette az első kollektív Forma-1-es teszt nyitónapját Jerezben. A sorozat kéthónapos szünet után indult újra, a gyakorláson kettő kivételével az összes csapat ott van: a Force India már előre jelezte, nem megy el Andalúziába, a Lotus-Mercedes pedig nem készült el időre, még úton volt egy kamionban, amikor a többiek már köröztek.

Pótáék hajszálnyira voltak a döntőtől

Két nagy csata, bravúros harmadik hely itthon. Ahhoz képest, hogy a női párosok negyeddöntőjében a Pergel Szandra, Póta Georgina kettősnek szombaton 11 órára volt kiírva a mérkőzése, 11 óra előtt két perccel Pergel még nyugodtan üldögélt a Tüskecsarnok lelátóján.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Super Bowl reklámfieszta: 4,5 millió dollár 30 másodpercért

Magyar idő szerint vasárnapról hétfőre virradóra rendezik a világ legnagyobb érdeklődésre számot tartó egynapos sporteseményét. A Super Bowl azonban nemcsak...

Close