Sportszemle — 2015/01/26 at 06:30

Sportszemle 2015.01.26.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Kézilabdás baleset: beszakadt a jég alattunk

A magyar férfikézilabda-válogatott 1974 után egyszer jutott be három egymást követő világbajnokságon a legjobb nyolc közé: a 2009–2013 időszakban; hat éve, Horvátországban hatodik, négy esztendeje, Svédországban hetedik, két éve, Spanyolországban pedig a nyolcadik helyen végzett. Mocsai Lajos akkori szövetségi kapitány azt vallotta, a legnagyobb érték a stabilitás, amely azóta tovatűnt: az idei vb-ről, Katarból hiányoznak a mieink. Így a közelmúlt mesterhármasát most tudjuk igazán értékelni, amikor nemhogy a nyolcba kerülésről, de pillanatnyilag a vb-részvételről is csak álmodozhatunk.

A magyar futball nagy tűzoltója már unja a slagokat

A legutóbb Pápán dolgozó, jelenleg csapat nélküli Tóth Bálint szerint gépiessé vált az utánpótlásképzés a hazai labdarúgásban. Tóth Bálint tudja, hogy az őszinte szavaktól sokan félnek a magyar futballban. Már az emlékiratait készíti? – Na, annyira azért nem tragikus a helyzet – mondta a 64 esztendős Tóth Bálint, a Vasas korábbi nagyszerű játékosa, az edző, aki legutóbb Pápán dolgozott.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Átlépte a 6 milliárd eurót az európai klubfutball TOP 20 csapatának összes bevétele

Megmaradt az angol csapatok dominanciája a Deloitte 2015-ös Football Money League riportjában. Az élen azonban továbbra is a Real Marid...

Close