Sportszemle — 2015/01/23 at 06:30

Sportszemle 2015.01.23.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Futballplayboy reklámarc akarja kitúrni Blattert

Nagy meglepetés volt hallani a hétvégén, hogy David Ginola jelöltetni akarja magát a tavaszi FIFA-elnökválasztáson. A francia eddig semmiféle sportdiplomáciai szerepkörben nem dolgozott, most mégis ő került az egyik, Sepp Blatter – 17 év utáni – leváltását előkészítő projekt élére.

Babgulyás és forró tea a Zöld Sas árnyékában

„A Ferencváros mindig is segített és odaállt a rászorulók mellé – mondta az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál. – Nem ez az ételosztás az első ilyen megmozdulásunk, és a jövőben is több jótékonysági eseményt is szervezünk.”

16 éves, magánrepülővel utazgat, és Cristiano Ronaldo csapattársa

A Real Madrid megerősítette, hogy a norvég Strömsgodsettől megszerezte a tizenhat éves norvég tehetséget, Martin Ödegaardot. A spanyol sztárklubnak ő az első norvég játékosa, csütörtökön már be is mutatják Madridban az orvosi vizsgálat után. A norvég VG cikkéből kiderül, hogy a támadó középpályást magánrepülővel vitték a spanyol fővárosba, ahogy korábbi látogatásaikor is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Nem lehet elég korán kezdeni: a gyerekek is fontos célcsoport a sportfogyasztásban

Üzleti gondolkodással rendelkező sportágak ugyanúgy harcolnak a célcsoportokért és a rajongók lojalitásának minél fiatalabb korban való kialakításáért, mint ahogyan a...

Close