Sportszemle — 2015/01/21 at 06:30

Sportszemle 2015.01.21.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Bianchi tragédiája átírta az F1-es startidőket

Jules Bianchi balesete módosította a Forma-1 időbeosztását is, a tragédia vizsgálatának egyik konklúziója az volt, hogy el kell kerülni a koraesti befutókat. Biztonsági okokból így öt futam rajtját egy órával korábbra tették idén, így akarják elkerülni, hogy a pilóták szürkületben versenyezzenek.

FIFA: közös férfi, női foci-vb, ez Ginola elnökjelölti dobása

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöki posztjára kandidálását a múlt héten bejelentő David Ginola kedden előállt a farbával: ha megválasztják, azon lesz, hogy a férfiak és a nők világbajnokságát egy időben, ugyanazon a helyszínen rendezzék meg. David Ginola: Higgyék el, ez a tuti recept!

A fenék tizede lóghat ki, az erotikát büntetik

Szlávy Eszter és Engel-Tänczer Katalin szeptemberben Európa-bajnokságot, decemberben világbajnokságot nyert páros rúdtáncban, pedig alig öt hónapja álltak össze. Ez a rúdtánc nem az, ami a sztriptízbárokban van, itt erőelemekkel és előadóművészettel lehet nyerni.

Kajak-kenu: a Vietnamból hazatérő Vereckei a helyét keresi

Két évig dolgozott edzőként Vietnamban, ám miután lejárt a szerződése, hazatért Ázsiából Vereckei Ákos. Kétszeres olimpiai bajnok kajakozónk egyelőre keresi szakmai tudásának, versenyzői tapasztalatainak „helyét” a hazai vizeken, és barátja, az esztergomi szakosztályvezető Vitalij Pjatacsuk kérésére gyerekekkel foglalkozik a helyi klubnál. Hogy milyen pozícióban?

Egervári Sándor még egy nagy kihívást vár

Hosszú idő eltelte után nagy interjút közöl keddi számában a Nemzeti Sport Egervári Sándorral. A Pintér Attilát megelőzően szövetségi kapitányként dolgozó labdarúgóedzőnek mai napig súlyos teher a vállán az amszterdami „ nyócegy”, illetve a lélektelen bukaresti 3-0-s vereség.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Be nem engedett lehetőség

Amikor nehézkes a bejutás egy sporteseményre, leggyakrabban csak a szurkolók hallatják a hangjukat a kellemetlenségek miatt. Pedig jóval több szereplőt...

Close