Sportszemle — 2015/01/19 at 06:30

Sportszemle 2015.01.19.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Megalakult a Rakaczki Bence Alapítvány

Rakaczki Bence halálának egyéves évfordulóján megalakult a „Rakaczki Bence Alapítvány a DVTK utánpótlás sportjáért” kuratóriuma, amely a sportoló emlékének ápolását és egy nemzetközi nagypályás U18-as torna szervezését tűzte ki célul. Fuhrmann Géza, a DVTK utánpótlás szervezési igazgatója, az alapítvány kuratóriumának elnöke kifejtette, ebben az évben megszervezik a Rakaczki Bence nevével fémjelzett emléktornát külföldi és hazai csapatok meghívásával.

Spanyolország helyett Málta, de hogyan tovább? Portugália? Vagy NB I?

A múlt héten „fedeztük fel” a máltai Premier League-ben újonc Pieta Hotspursnél bemutatkozó fiatal magyar játékost, Kecskés Zsoltot, aki most interjút adott a Nemzeti Sport Online-nak. Annak idején Ukrajnából és Spanyolországból érdeklődtek iránta, jelenleg Máltán futballozik, de újabb és újabb helyeken is szívesen kipróbálná magát, sőt a hazatéréstől sem zárkózik el.

Megnyerte a McLaren-Honda a motorcsatát

A másik három motorgyártóhoz hasonlóan a Honda is fejlesztheti turbómotorrendszerét idén, döntött a FIA. A szövetség az év elején közölte a módosított motorszabályokat, amiben engedélyt adott a Ferrarinak, a Mercedesnek és a Renault-nak a fejlesztésre, az idén az F1-be hét év után visszatérő Hondának viszont csak február 28-ig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2015.01.16.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close