Sportszemle — 2015/01/16 at 06:30

Sportszemle 2015.01.16.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Hét maratoni hét nap alatt hét kontinensen

A Travel Channel tévécsatorna egyik műsorvezetője, Rob Bell öt társával egy hét alatt közel 300 kilométert tervez lefutni. Az Antarktisztól Ausztráliáig terjedő kihívásban minden nap másik kontinensen futják le a 42 kilométeres távot. Kezdeményezésük célja, hogy fogyatékkal élő fiatalokat segítsenek, lehetőséget biztosítsanak számukra a sportolásra.

Megkezdődött a pályázati folyamat a 2024-es olimpiáért

Az úgynevezett meghívásos szakasszal csütörtökön megkezdődött a 2024-es nyári olimpia helyszínkijelölésének pályázati folyamata. A NOB közgyűlése december 8-án döntött arról, hogy a jövőben a pályázati szakaszt megelőzi egy egyeztető fázis is, amelynek során az érdeklődők választ kaphatnak kérdéseikre.

Hemingway: Buta tulajok, a legjobb futballisták túl vannak fizetve

George F. Hemingway szerint Magyarországon a legjobb futballisták túl vannak fizetve. A Bp. Honvéd tulajdonosa arcpirítónak nevezte csapata őszi szereplését, és vázolta, hogy mely posztokon szeretnének erősíteni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A McLaren újrapozícionálta magát

A McLaren Group, amelyik magába foglalja a McLaren Forma 1-es csapatot is, megváltoztatta a nevét, hogy jobban kifejezésre kerüljön a...

Close