Sportszemle — 2015/01/15 at 06:30

Sportszemle 2015.01.15.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A pénzdűne fényes oldalán – jön a katari kézi-vb!

Csütörtök este a házigazda Katar és Brazília összecsapásával kezdetét veszi a 24. férfi kézilabda-világbajnokság. Beharangozónkban ismerkedünk a helyszínnel, körbeszaglászunk a hazai csapat környékén, megvizsgáljuk a fő esélyeseket, összeszedjük az alapvető tudnivalókat és megosztunk néhány érdekességet. Elsőként irány Doha! Ha van izgalom és érdekeltség, a katariak is be tudnak lelkesedni.

Téli Sportágválasztó vasárnap a Városligetben

Vasárnap rendezik a Téli Sportágválasztó – Mozogj télen is! elnevezésű eseményt a Városligeti Műjégpályán. A Nagy Sportágválasztó szervezőirodája az Országos Egészségfejlesztési Intézettel közösen rendezi meg az eseményt.

Deák Ferenc hagyatéka a Puskás Akadémián

Az Aranycsapat kapitánya, Puskás Ferenc és szakvezetője, Sebes Gusztáv után Deák Ferenc hagyatékát is a Puskás Akadémia őrzi. Amint arról az intézmény honlapja szerdán beszámolt, „Európa örökös gólkirályának” gyűjteményét az intézet archívumára bízták a csatár örökösei.

Taroltak a veszprémi kézisek a BL-ben

Mikler Rolandot a védések, Carlos Ruesgát pedig az átlövésgólok kategóriájában a legjobbnak választották a férfikézilabda Bajnokok Ligája szurkolói.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Fast4Tennis – tenisz felpörgetve

Magyar idő szerint január 13-án hajnalban Roger Federer és Lleyton Hewitt a Fast4Tennis gálameccs kertében csaptak össze a Sydney-ben. A...

Close