Sportszemle — 2015/01/13 at 06:30

Sportszemle 2015.01.13.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Aranylabda: a gála élőben az NSO-n!

Cristiano Ronaldo kapta meg a 2014-es év legjobb futballistájának járó Aranylabdát a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) hétfő esti zürichi gáláján. Lionel Messi végzett a második, Manuel Neuer a harmadik helyen. Löw az év edzője, James Rodríguezé a Puskás-díj. Hírfolyamunk a díjak átadásával sem ér véget, kövesse velünk a legfontosabb eseményeket!

Tenisz: Federer 90 perc alatt megverte Hewittot – öt szettben

Roger Federer valamivel több mint másfél óra alatt öt szettben nyert Sydneyben Lleyton Hewitt ellen egy olyan bemutató teniszmérkőzésen, amelyen egy játszma négy nyert játékig tartott. Roger Federer és Lleyton Hewitt kísérleti szabályok szerint játszott gálamérkőzést.

Utánpótlás kosárlabda klubtorna Székesfehérváron

Nemzetközi fiú kosárlabdatornát rendeznek a hétvégén Székesfehérváron: a European Young Basketball League (EYBL) rendezvényén kilenc U14-es csapat, köztük négy magyar együttes mérkőzik egymással. A péntektől vasárnapig tartó tornát bevezető hétfői sajtótájékoztatón a házigazda utánpótlás akadémia névadója és alapítója, Dávid Kornél elmondta: a székesfehérvári együttes célja az, hogy a játékosok európai és hazai ellenfelek ellen fejlődhessenek, az edzők pedig tanuljanak külföldi kollégáiktól.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Használjuk ki a 2015-ös online marketing trendeket a sportban is! 2. rész

Előző cikkemben bemutattam 6 friss online marketing trendet, amelyet a sportban is érdemes alkalmazunk. Most következzen még 6 és egy...

Close