Sportszemle — 2015/01/12 at 06:30

Sportszemle 2015.01.12.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Kovács Ági: A doktorimat nem az asztalfióknak írom

Doktori disszertációját Élsportolók és a média kapcsolata a 21. században Magyarországon címmel írja. Sokakban élénken él egy kép, amikor 1997-es Európa-bajnoki győzelme után Molnár Dániel rádiós riporter mikrofonnal a kezében üldözi Sevillában. Erre is visszautal? Ó, ez egy nagyon aranyos történet, és valóban megtörtént.

Lunde, Löke és a szemfényvesztő, kisvárosi sztárok

Általánosságban hiba ítéletet alkotni a magyar sport egyik legidőszerűbb és legmélyebb dilemmájáról, a légiós kérdésről, mert egészen más képességekkel és lelki, mentális töltettel érkezik egy külföldi játékos, mondjuk Löke vagy Gocics a magyar kézi- és vízilabdába, mint mondjuk a magyar futballba. Ez az állítás elsőre talán meghökkentően hat, mégis annyira logikus, hogy már-már törvényszerű.

Amikor a huliganizmus a darts világában tombol

Egészen elképesztő jelenetek miatt félbe kellett szakítani egy ausztrál dartsmeccset szombat este Melbourne-ben: óriási tömegverekedés tört ki a nézőtéren. Az Etihad Stadionban nagy nevek találkoztak, a holland Michael van Gerwen az ausztrál Simon Whitlockkal mérkőzött, amikor elszabadult a pokol.

Megvan Federer 1000. győzelme

Pályafutása ezredik profi meccsét megnyerve lett tornagyőztes a korábbi világelső svájci Roger Federer Brisbane-ben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Használjuk ki a 2015-ös online marketing trendeket a sportban is! 1. rész

A következő írásban néhány idei évre szóló online marketing trendet mutatok be, amelyet a sport területén is érdemes kihasználni.

Close