Sportszemle — 2015/01/07 at 06:30

Sportszemle 2015.01.07.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Száááznyolcvan! – adatok, statisztikák és érdekességek a darts-vb varázslatos világából

Kilencnyilas kiszállók, élmunkásként gyártott 180-as körök, vb-címek, pontátlagok, nyilak, nyilak, nyilak, font százezrek, kiapadhatatlan sörös kriglik – világbajnoki zárszámadás dartsországból! Gary Anderson nem aprózta el, 64 darab 180-as körrel menetelt a világbajnoki címig. Csupán csak egy kilencnyilas kiszállót (a versenyző kilenc dobásból jut el 501-ről a nulláig, ennél gyorsabb játékbefejezés nincs) hozott a 2015-ös dartsvilágbajnokság, de ennek az egynek is örülni kell, mert az a gyakoribb, amikor egyáltalán nem látni tökéletes kiszállót.

Magyar focihősről emlékezik meg az UEFA.com

A futball hőseiről szóló sorozatában a legendásan jól fejelő Kocsis Sándort méltatja az UEFA.com. Nem volt olyan, aki nála jobban fejelt volna – ezt a Sebes Gusztáv-nyilatkozatot is felidézi az a cikk, amely az UEFA.com oldalára került ki.

Nemsokára megszületnek Overdose első kiscsikói

Bérci Balázs, a Bábolnai Nemzeti Ménesbirtok ügyvezető igazgatója közölte: a legutóbbi, decemberi hírek szerint 38 csikó születése várható. Az első Overdose-utódok 2017-2018-tól versenyezhetnek, az eredmények akkortól lesznek mérhetők. Overdose több éves versenyzői múlt után 2014 tavaszán költözött át a dunakeszi Alagi Tréningközpontból Dióspusztára, ahol fedezőménként kezdte meg új karrierjét – írta a lap.

Magyar vizsga a barcelonai profizmusban – több kell

Mint arról tavaly decemberben beszámoltunk, két magyar fiatal, a 18 éves diósgyőri védő, Csicsvári Milán és a 17 éves Honvéd-középpályás, Kiss Viktor Barcelonában, az Espanyolnál vett részt tesztelésen. A tapasztalatokról az AFCK menedzseriroda részéről a játékosokat kísérő Petercsák Balázs nyilatkozott a Nemzeti Sport Online-nak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Wozniacki fehérneműi Cristiano Ronaldo miatt kerültek a kukába

A korábbi világelső teniszezőnővel azért bontott szerződést a JBS fehérnemű cég, hogy Cristiano Ronaldo sokkal jobban teljesítő CR7 kollekciójára koncentrálhasson.

Close