Sportszemle — 2014/12/18 at 06:30

Sportszemle 2014.12.18.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Ha túl jól működik, betiltják majd a magyarokat kiütő vészkapusozást

A korábbi dán szövetségi kapitány, Ulrik Wilbek szerint nem fogják engedni túl sokáig a kézilabdában a vészkapus alkalmazását. A női kézilabda-Európa-bajnokságon éppen Dánia mutatta meg, hogy mekkora előnyt jelenthet, ha a kapus helyett egy mezőnyjátékost küldenek be. A magyarok képtelenek voltak megfelelően reagálni erre a taktikai elemre.

Újabb program tízezreknek a Hungaroringen

A nürburgringi versenyen idén 175 ezren voltak, s ki tudja, jövőre szeptember 5-6-án mennyien látogatnak majd ki a Hungaroringre?! Az mindenesetre sokat nyomhat a latban, hogy a szériában – ami a FIA, a Nemzetközi Automobil-szövetség égisze alá tartozik -, momentán egy magyar pilóta, Kiss Norbert a földkerekség legjobbja.

FTC: Kubatov nem alkuszik – marad a beléptetőrendszer

Az év végéhez közeledve a Ferencváros klubelnöke, Kubatov Gábor értékelte a mögöttünk hagyott évet. A fradi.hu kluboldalon közölt interjúban éppen úgy kitért a nehézségekre – a szurkolókkal való konfrontációkra -, mint az eredményeikre, a terveikre. Alább az interjúból olvashatnak kivonatot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Az atlétika több számát törölné az Olimpia programjából a NOB

A The Age ausztrál hírportál szerint a NOB tárgyalja néhány atlétikai szám törlését az Olimpia műsorából, olyanokat mint a 10...

Close