Sportszemle — 2014/12/17 at 06:30

Sportszemle 2014.12.17.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Videó: újságírókat így még nem sokkolt egy válogatott bemutatása –

A dél-szudáni származású Pione Sisto jelenleg a dán labdarúgás egyik, ha nem a legnagyobb durranása. Hétfőn tartott sajtótájékoztatója ehhez méltóan zajlott, nem kis visszhangot kiváltva.

2015-ben „csinosabbak” lesznek a Forma-1-es autók

A tervezőknek többet kell dolgozniuk, a Forma-1-es autók azonban esztétikusabbak lesznek a 2015-ös szezonban, köszönhetően az orrkúpokra vonatozó új előírásoknak – jelentette ki a Toro Rosso technikai igazgatója, James Key.

A dán kézikapitány a magyarok nemezise

A dán női kézisek kapitányának nevét először a 2000-es olimpiai döntőben ismerhettük meg, amikor hatgólos magyar vezetésről a második félidőben nagy rohanással megfordították a meccset, és 31-27-re nyertek. Jan Pytlick akkor 33 éves volt.

Sportcsillagok Gálaestje: csökken-e Balczó András előnye?

A december 18-i budapesti díjátadó show keretében kiderül, hogy a 300 szavazó sportújságíró szerint 2014-ben kik kapják meg az év legjobb sportolójának, legjobb edzőjének és legjobb szövetségi kapitányának járó elismeréseket. Vajon Kiss László, az úszók szövetségi kapitánya tovább faragja az örökranglistát vezető Balczó Andrással szembeni egyre kisebb hátrányát?

Közös bajnokság a visegrádi országoknak

December 18-20. között a fővárosi Gyakorló Jégcsarnok ad otthont a visegrádi négy ország közös nemzeti bajnokságának. A verseny különlegessége, hogy a szervező Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) útjára indít egy vándorkupát, amelyet legeredményesebben szereplő ország kap meg. A közös bajnokságot támogatja az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Magyar Olimpiai Bizottság is, s a csarnokban jelen lesznek a három partnerország nagykövetei is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Lex FIFA – felszámolnák a korrupciót a sportszervezetekben a svájciak

Egy frissen elfogadott svájci törvényjavaslat miatt az országban székhellyel rendelkező sportszervezeteket komolyabb banki ellenőrzésnek vetik alá a jövőben. A FIFA...

Close