Sportszemle — 2014/12/12 at 06:30

Sportszemle 2014.12.12.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Détári: Harminc éve mondok olyan dolgokat, amiket most vezetnek be

Háromszoros magyar bajnok, háromszoros gólkirály, három országban választották meg az év játékosának. Détári Lajost, az utolsó magyar világsztárt nemrég esélyesként hozták szóba a görög válogatott edzőjeként – egyebek között erről beszélt a Magyar Lelátó Sportmagazinban. De szóba jött a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ), a Ferencváros és a magyar labdarúgás aktuális helyzete is.

Katar 5 millió dollárral vesztegetett a semmiért?

A katariak novemberben megkapták a 2019-es atlétikai világbajnokság rendezési jogát, volt is nagy felzúdulás emiatt, most pedig arról ír az angol Guardian, hogy a szervezők a Nemzetközi Atlétikai Szövetség elnökének fiát megvesztegethették.

Gera Zoltánnak nem gond, hogy alulról kell kezdenie

„Az utánpótlásedző-képzés területén az elmúlt másfél évben talán több történt, mint az azt megelőző húsz esztendőben…” Szalai László, a 2013 márciusában megújult MLSZ Edzőképző Központ igazgatója fogalmaz így. Hangsúlyozva, hogy nem áll szándékában megbántani az elődeit, de szeretné, ha nem is mosnák állandóan össze a két időszakot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

LeBron és a fehér por esete tartja izgalomban Amerikát

Clevelandben rendszeresen csinálta, majd Miamiban felhagyott vele. A Cavaliershez való visszatérésekor a szurkolók szavazták meg, hogy kezdje újra, de az...

Close