Sportszemle — 2014/12/08 at 06:30

Sportszemle 2014.12.08.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Döntőre készülnek a másnaposan focizó skótok – Hulk Hogan és Mo Farah is drukkol

Mi a közös a pankrátor Hulk Hoganban, a Skót Labdarúgó-szövetség ügyvezetőjében, Stewart Reganben, a távfutó Mo Farah-ban és a legendás amerikai színész, Robert Downey Jr.-ban? Semmi – leszámítva, hogy ők is azon hírességek közé tartoznak, akik a közösségi portálon hasznos tanácsokkal látták el a története első kupadöntőjére készülő East Kilbride Milant.

Figyelem, cuccosok! Itt van az új doppingkódex

Világszerte január elsején lép élete a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) új szabályzata, a vonatkozó 2011-es kormányrendelet módosításával Magyarországon is – írja az MTI. A szabályzás legfontosabb eleme szerint a jövőben megkülönböztetik a szándékos, illetve a gondatlanságból, vagyis nem szándékosan elkövetett doppingvétséget.

Lélegzetelállító lesz az új Milan-stadion – videó

Megjelentek az AC Milan új stadionjának látványtervei. Az 50 ezer néző befogadására alkalmas, hangszigeteltre tervezett aréna főleg a nézőtéren mutat új látványosságot.

Megkönnyezték a Kolonics-filmet

Az Uránia Filmszínházban megtartott szombati zártkörű vetítésen Koló egykori versenyzőtársai, edzői és barátai, a magyar kajak-kenu sport meghatározó alakjai, valamint a sajtó képviselői vettek részt. A Zentai Nóra által írt és Varga András rendezte alkotás 75 percben mutatta be a kenulegenda életútját, és a kitűnő sportember egyéniségét.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Rekop György és az Adminok: Trollfoci

Vicc az egész!! Mármint, hogy a magyar labdarúgás népszerűsítéséért az elmúlt két évben többet tett egy troll-oldal, mint a Magyar...

Close