Sportszemle — 2014/12/05 at 06:30

Sportszemle 2014.12.05.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Női kézilabda Eb 2014: Radulovics: A lélektan sokat számít, különösen nőknél

Bronzérmet szerzett a vendéglátó magyar együttes a legutóbbi, 2004-es hazai rendezésű női kézilabda Európa-bajnokságon. Az akkori keret négy játékosát – Ferling Bernadettet, Radulovics Bojanát, Siti Esztert és Tóth Tímeát – kérdeztük akkori élményeikről, mai napig magukkal vitt emlékeikről, no és persze arról, hogy a magyar-horvát közös rendezésű kontinensbajnokságon mit várnak el az utódoktól, a mostani Eb-csapattól.

EBEL: új szabályrendszer 2015-től

Az EBEL-ben jelenleg bármilyen győzelemért (60 perc alattiért, hosszabbítás vagy szétlövés után) két pont jár, míg a vesztesek ha ráadásban kapnak ki, egy ponttal gazdagodnak. Az új rendszer követi a nemzetközi szövetség iránymutatását: hatvan perc alatt elért siker 3, hosszabbításos vagy szétlövéses diadal 2, hosszabbításos vagy szétlövéses vereség 1 pontot jelent – amelyik csapat az alapjátékidőben kap ki, nem szerez pontot.

Tíz ország versenyzői a hétvégi budaörsi karate világkupán

Tíz ország mintegy 550 versenyzője vesz részt a hétvégén Budaörsön a karate világkupán, amely az egyik meghatározó hazai stílus, a shito-ryu nyílt viadala lesz. A Magyar Karate Szakszövetség tájékoztatása szerint a versenyt szombaton, a Budaörsi Városi Sportcsarnokban rendezik, de a vk programjában szemináriumok is helyet kaptak, ezekre pénteken és vasárnap kerül sor.

A szexis exversenytáncos lett a Sportklub háziasszonya

Új szerepben láthatják a rajongók Molnár Andit. Az egykori versenytáncos önálló műsort kapott, „A Sportklub kedvencei Molnár Andival” minden nap bemutatja a legérdekesebb, legfontosabb, vagy éppen legszórakoztatóbb sportos pillanatokat. Andi izgatottan várja az új kihívást.

Ha elhányod magad, tuti nem nyersz

Nem most találták ki, hogy milyen jó móka az ivást összekötni a futóversennyel, de az iskolai virtuskodásból mára hivatalos világbajnokság lett. Az nyer, aki négy sörrel leggyorsabban lefutja az egy mérföldet. A sörmérföld szabályai nem bonyolultak, az egy mérföldön, ami az atlétikai pályán négy kör plusz kilenc méteren négy dobozos sört kell meginni vagy üvegből 3,55 decit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Angol szurkolók Németországban?

Az nem vitás, hogy az angol szurkolók imádják a csapataikat, imádják a Premier League-t és mindent megtesznek, hogy választott együttesük...

Close