Sportszemle — 2014/12/03 at 06:30

Sportszemle 2014.12.03.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Együttműködést kötött az FTC és az Ökumenikus Segélyszervezet

Stratégiai együttműködést kötött egymással kedden az FTC és az Ökumenikus Segélyszervezet. A hosszú távú megállapodás első akciójaként a labdarúgócsapat a segélyszervezet logójával és adományvonalának számával ellátott mezben lép pályára a Ligakupa nyolcaddöntőjében az Újpest elleni rangadókon. A kezdeményezés részeként az egész csapat által aláírt mezt a köztelevízió Jónak lenni jó!

Itthon még nem volt ilyen rangos nehézsúlyúderbi

A főmérkőzésen Bedák Zsolt (mérlege 22-1-0) Ruszlan Bercsuk (10-4-0) ellen védheti meg a WBO világszervezet kispehelysúly kategóriájának Eb-övét. Nem lesz egyszerű dolga, hiszen orosz kihívója a legutóbbi ringbe lépése alkalmával, október végén igen magabiztosan verte a kontinentális ranglistán ötödik helyen álló WBC Baltic-bajnok azeri Rauf Agayevet, elvéve a veretlenségét (14-1-0).

Tízmilliárdokat öntünk a nagy semmibe

Magyar futballbajnokság még sosem kezdődött ennyire korszerű körülmények között, ennyi új stadionnal, mint az idei, de ennyire sajátosan sem: hiába adott szinte minden, a szurkolók egy része bojkottot hirdetett, így a vadonatúj stadionok zöme üresen kong, ráadásul a futballban sem látunk változást. Az egymásnak feszülő felek, a klubok, a szövetség és az ultrák folyamatos kommunikációs háborújából nehéz kihámozni az igazságot, ezért az Index kiválasztotta a legutóbbi fordulót, és elmentünk az NB I. összes meccsére, hogy meggyőződjünk, mi a valódi helyzet a stadionokban. A körülményeket vizsgáltuk.

Dzsudzsák 21. az orosz liga kereseti listáján

A Dinamo Moszkva magyar válogatott légiósának négy klubtársa került be a top 10-be, de válogatott szélsőnknél többet tehet félre a nehéz hónapokra a francia Mathieu Valbuena (3,4 millió euró), a kongói Christopher Samba (3,3) és az ecuadori Christopher Noboa (2,7) is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Hogyan gyűjtsünk vizet labdarúgással?

A világon közel 1 milliárd ember számára a mindennapi, tiszta ivóvízhez való hozzájutás komoly nehézségeket jelent. Ez egy olyan általános...

Close