Sportszemle — 2014/12/02 at 06:30

Sportszemle 2014.12.02.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Hosszú Katinka az év úszónője

A FINA a magyar úszóklasszisnak adta a legfontosabb díjat. Dohában vette át, pár nap múlva itt kezdődik a rövidpályás vb, azon is esélyes, több számban is. Hat jelölt volt ugyan az év legjobb úszója címre a nőknél, de ahogy várni lehetett, a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) szavazásán ketten kiemelkedtek a mezőnyből.

Férfi kézi BL: tisztul a kép, de kit kaphatnak a mieink?

Már csak három forduló van hátra a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportköréből, ennek megfelelően egyre inkább tisztul a kép. Mindkét magyar csapat remekül szerepel, ám a nyolcaddöntőnek valószínűleg így is csak a Veszprém vághat majd neki egyértelmű esélyesként.

Bemutatták a MOL-Pick szeged évkönyvét

A MOL-Pick Szeged vezetői és játékosai a szegedi Somogyi Könyvtárban mutatták be a csapat évkönyvét. “Az idei sikerek is arra köteleztek minket, hogy az eddigieknél is professzionálisabb évkönyvet készítsünk.”

La Liga: „Irtani kell ezeket az embereket”, „Börtönben a helyük”

A fővárosi klub vezérigazgatója, Miguel Ángel Gil Marín és középhátvédje, Diego Godín is véleményt formált az Atlético Madrid–Deportivo spanyol bajnoki előtt kirobbant szurkolói verekedésről, melynek során egy Depor-drukker életét vesztette. Az elöljáró szerint a rendbontóknak börtönben a helyük, míg az uruguayi válogatott futballista nemkívánatos személyeknek nyilvánította az érintetteket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Federer és Hewitt tesztelik a tenisz újraírt szabályait

Január 12-én Roger Federer és Lleyton Hewitt egy bemutató mérkőzésen találkoznak Sydney-ben. A meccs érdekessége, hogy új szabályokat tesztelnek, amelyek...

Close