Sportszemle — 2014/12/01 at 06:30

Sportszemle 2014.12.01.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Ötezer diákjegy a 30. Magyar Nagydíjra

Ötezer, három napra szóló álló diákjegyet bocsátanak ki a jövő évi, jubileumi, harmincadik Forma-1-es Magyar Nagydíjra. “A fiatalokat szólítjuk meg ezzel az újítással, amellyel hosszú távon az a célunk, hogy kineveljük a Forma-1-es szurkolók új generációját” – mondta a pénteki sajtótájékoztatón Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója.

FTC: a stadion üzemeltetője szerint nincs baj a pályával

A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros stadionjának üzemeltetője szerint a stadion gyepszőnyegének állapota – az elmúlt napokban megfogalmazott kritikák ellenére – jó minőségű. Így festett a stadion gyepe a hétközi Ligakupa-meccsen – mi tagadás, láttunk már ennél rosszabbat is magyar pályán . A Ferencvárosi C-közép megkereste a klubot és a stadiont üzemeltető LUSS Kft.-t, hogy reagáljon az elmúlt időszakban az Üllői úti stadion pályájának kritikáira.

Férje tolja a feleségét az F1-be

A Williams péntek délelőtt hivatalos közleményben jelentette be, hogy 2015-ben Susie Wolff lesz az istálló hivatalos tesztversenyzője.

A csodagyerek, aki vb-döntőig sem jutott el

Saját rossz tapasztalataiból hasznot húzva szeretné, ha az Európa-bajnok Verrasztó Dávidban átszakadna a gát, és élete legjobbját úszná a közeljövőben. A 26 éves Molnár Ákos óriási tehetség volt, a nagy eredményhez hiányzott belőle valami. Most már tudja, mi az, ezt a tudást adná át barátjának.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Az arab szponzor miatt lekerült a kereszt a Real Madrid címeréről

Hatalmas összegű szponzori szerződést kötött az Abu Dhabi Nemzeti Bank a Real Madriddal, cserébe viszont a kereszt eltávolítását kérték a...

Close