Sportszemle — 2014/11/28 at 06:30

Sportszemle 2014.11.28.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Szellemkastélyból az ország legmodernebb sportkomplexuma lett

Az ünnepségen először Áder János köztársasági elnök üzenetét olvasták fel, aki levelében azt írta, ahhoz, hogy sportnemzetből sportoló nemzetté váljunk, és az aktív sportolás mindennapjaink részévé váljon, megfelelő létesítmények kellenek.

Félszázan lettek az Év egyetemi sportolói

Félszázan érdemelték ki az Év egyetemi sportolója címet Magyarországon idei versenyeredményeikért. A Magyar Egyetemi-Főiskolai Szövetség (MEFS) csütörtöki gálaünnepségén, amelyen Simicskó István sportért felelős államtitkár is jelen volt, azokat a diákokat díjazták, akik 2014-ben dobogón végeztek az egyetemi világbajnokságokon, első és második helyet szereztek a rotterdami Európai Egyetemi Játékokon, avagy felsőfokú tanintézmény hallgatójaként sportági felnőtt világbajnokságon aranyérmesek lettek.

F1: kínos – hamar lebukott a Merci garázsánál a ferraris kém

Minden istálló igyekezett hasznosan tölteni az idei utolsó kollektív tesztet Abu-Dzabiban, a Ferrari éppenséggel megpróbálta a világbajnok Mercedes-csapat egy-két titkát kilesni, „kémük” azonban hamar lebukott. A rejtőzködést még tanulnia kell a hölgynek. Történt, hogy a fotók tanúsága szerint egy ferraris egyenruhába bújt szőke hölgy (a német médiában Jane Blondnak nevezték el) infrakamerával kezdett vadul filmezni a Mercedes garázsánál.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Szurkolók bevonásával hódít piacot a Manchester United

Globális szurkolótáborának még magasabb minőségű kiszolgálása érdekében egy új kezdeményezést indított a Manchester United.

Close