Sportszemle — 2014/11/27 at 06:30

Sportszemle 2014.11.27.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Kizárhatták volna őket, de bevonszolták a félájult futónőt

Az amerikai egyetemi mezeifutó-bajnokság célegyenesében az egyik női induló szinte magán kívül volt, annyira elfáradt, két önzetlen társa segítette be a célba. A Terre Hautéban rendezett 6 kilométeres futáson Annie Dunlap érthetetlen módon kimerült, mozgása teljesen koordinálatlanná vált – ilyet általában csak az órákig tartó versenyek végén látni, vagy akkor, ha beszednek valami szert a sportolók – , és összeesett a célegyenesben.

Kézi: Ortega példákat hozott a veszprémi építkezés nehézségeire

Az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapata nemrégiben meghosszabbította a spanyol vezetőedző, Carlos Ortega szerződését. A szakember az új megállapodás értelmében 2017. június 30-ig irányítja a veszprémieket, a klubhonlapnak adott interjúban pedig elárulta, szakmai hitvallása, hogy mindig csak a következő meccsre koncentrál.

Bundázni könnyű, öt játékost kell lefizetni, legfeljebb fejenként 10 ezer euróért

Bemutatták A bundakirály című könyvet, ami Wilson Raj Perumal vallomása. A jelenleg Magyarországon élő és az itteni bundaügy koronatanújának számító szingapúri Wilson Raj Perumal a sajtótájékoztatón azt mondta, egyrészt az anyagi vonzata miatt vállalta a nyilvános önvallomást, másrészt szerette volna felnyitni az emberek szemét, írja az MTI.

Klubmezek álomszép újragondolása letisztult, retró stílusban

A futballmezekért rajongó szemeknek különleges kényeztetés lehet a legnépszerűbb nemzetközi futballklubok mezeinek „régi idők focija” stílusban újragondolt gyűjteménye, korabeli labdákkal és stoplis cipőkkel kiegészítve. Időutazás és egy kis álmodozás arról, mi lenne, ha a manapság is ilyen letisztult szerelésekben futballoznának korunk legnagyobbjai a reklámfeliratokkal zsúfolt szerelések helyett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Női kézilabda BL: magyarok tervezik az új trófeát

Huszonegy év után az EHF Női Bajnokok Ligája nyertese új trófeát emelhet a magasba, amelynek elkészítésére a budapesti Moholy-Nagy Művészeti...

Close