kézilabda, Sportmarketing — 2014/11/26 at 11:50

Női kézilabda BL: magyarok tervezik az új trófeát

by

Huszonegy év után az EHF Női Bajnokok Ligája nyertese új trófeát emelhet a magasba, amelynek elkészítésére a budapesti Moholy-Nagy Művészeti Egyetem kapott megbízást.

163 nappal a 2015. évi női Bajnokok Ligája FINAL4 előtt elindult a jegyértékesítés a Papp László Sportarénában megrendezésre kerülő négyes döntőre. A sorozat győztese egy vadonatúj kupát vihet haza, huszonegy év után ugyanis teljesen újratervezik a trófeát.

EHF Champions League Trophy

Az Európai Kézilabda Szövetség marketing részlege [EHF Marketing] a budapesti Moholy-Nagy Művészeti Egyetemmel működik együtt a dizájn elkészítésében. A kreatív tervezés vezetője a neves magyar üvegművész, Borbás Dorka.

A női BL négyes döntőjének idei premierjén a Győri Audi ETO forró hangulatú mérkőzésen a Buducsnoszt Podgoricát legyőzve emelte magasba a trófeát, ezt követően az EHF újabb szerződést kötött a Magyar Kézilabda Szövetséggel mint helyi szervezővel a FINAL4 2015-ös és 2016-os budapesti rendezéséről.

Kézilabda Bajnokok Ligája győztes a Győri Audi ETO KC

A jegyértékesítés indulásához kapcsolódóan az EHF Marketing és a Magyar Kézilabda Szövetség 2×2 darab jegyet ajánlott fel az európai kézilabda szurkolóknak. November 27-én, csütörtökön egy felhívás jelenik meg az EHF Champions League Facebook oldalán és a Magyar Kézilabda Szövetség Facebook oldalán. Aki ezt a posztot megosztja, részt vesz a sorsoláson, ahol két jegy az EHF, két jegy pedig az MKSZ oldalon megjelenő hír megosztói között talál gazdára.

EHF Női Bajnokok Ligája logó

Az első jegyértékesítési szakaszban háromezer jegy érhető el a www.ehfFINAL4.com oldalán, négy különböző árkategóriában. A belépők a 2015. május 9–10-én sorra kerülő esemény mindkét játéknapra érvényesek.

  • 1. kategória: 39 990 forint (kb. 130 €)
  • 2. kategória: 27 990 forint (kb. 90 €)
  • 3. kategória: 19 990 forint (kb. 65 €)
  • 4. kategória: 9990 forint (kb. 35 €)

Forrás: ehfcl.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2014.11.26.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close