Sportszemle — 2014/11/24 at 06:30

Sportszemle 2014.11.24.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Eltűnt az NB I.-re járók egynegyede

Hozzávetőleg 32 ezer szurkoló jár az OTP Bank Liga mérkőzéseire, ami fordulónként 18 ezer nézőt jelent a Hivatásos Labdarúgók Szervezete szerint. A szurkolói bojkott és a legtöbb helyen kötelező szurkolói kártya együttesen már éreztetik hatásukat az NB I.-es mérkőzések látogatottságában.

Brutális norvég fölény jellemzi a női kézilabda Eb-ket

Bő két hét múlva, december 7-én megkezdődik a 11. női kézilabda Európa-bajnokság, amelyen Magyarország társrendezőként képviselteti magát. Rövid történelmi áttekintőnkből kiderül, hogy az eddigi kontinenstornákon bizony nyomasztó skandináv fölény volt tapasztalható, csak 2000-ben és 2012-ben fordult elő, hogy nem a dán vagy a norvég hölgyek nyakába került az aranyérem.

Pars már biztos vb-induló

Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) döntése szerint Pars Krisztián olimpiai bajnok kalapácsvető szabadkártyát kapott a jövő évi pekingi szabadtéri világbajnokságra, így ő már most biztos utazónak számít.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportmarketing Újragondolva Meetup: A sport társadalmi hatásai

Nyolcadik alkalommal rendeztük meg a Sportmarketing Újragondolva Meetupot, amelyen a sport társadalmi hatásai és a felelősségvállaló gondolkodás került a középpontba....

Close