Sportszemle — 2014/11/20 at 06:30

Sportszemle 2014.11.20.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Megint világszínvonalú program lesz a lovas világkupán

Az elmúlt évekhez képest egy nappal rövidebb lesz a Papp László Sportarénában jövő hétvégén rendezendő UNIQA lovas világkupa, de a szervezők szerint a program világszínvonalú marad. A domonyvölgyi Lázár Lovasparkban tartott szerdai sajtótájékoztatón kiderült, a fedeles fogathajtó világkupa-sorozat budapesti állomásán ismét rajthoz áll a sportág élő legendájának számító, az egyéniben négyszeres világbajnok Ijsbrand Chardon.

Miklós Editnek lesz mivel vinni a harminc sílécét

Mit jelent önnek a támogatók és a támogatások megnövekedett száma? – A mostani például azt, hogy kényelmesen el tudunk jutni az egyik versenyhelyszínről a másikra, no meg azt, hogy bíznak bennem, ezt az autók mellett külön köszönöm.

Futball-, atlétika- és kézi-vb: mind lényegtelen, jön a katari olimpia!

A katariak kedden újabb nagy eseménnyel bővítették sportportfóliójukat, ugyanis megkapták a 2019-es atlétikai világbajnokságot is. A vb-t Dohában rendezik meg.

Dárdai nélkül dobhatnánk a kukába a válogatott évét – évértékelő

A Hertha BSC fiataljait edző Dárdai Pál belépője és a három késő őszi Eb-selejtezőn megszerzett hét pont mentette meg a magyar válogatott évét attól, hogy teljesen elpocsékolt legyen. Viszont ha Dárdai visszamegy Berlinbe (erre teljesen reális esély van), akkor megint ott állunk, mint 2013 végén – szövetségi kapitány nélkül, az edzőkeresés fázisában.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2014.11.19.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close