Sportszemle — 2014/11/18 at 06:30

Sportszemle 2014.11.18.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A németek kihagyják a 2018-as vb-t, ha a FIFA nem tesz rendet

Egyre nagyobbra dagad a FIFA 2018-as és 2022-es világbajnokságokat vizsgáló jelentése körül kialakult botrány, miután több európai szövetség is szankciókkal kíván élni, ha a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség nem hozza nyilvánosságra a teljes jelentést.

Csoda a jégen, csak most magyar módra

Bánhidi Ákos Férfiváltónk már az idei téli olimpiáról is csak hajszállal maradt le úgy, hogy a torinói világkupáról erősen megkérdőjelezhető módon kizárták, az oroszországi versenyen pedig a B döntőben egy körrel a vége előtt a vezető pozícióban lévő mieinket a kínaiak kilökték.

Háromezer nézőt várnak a Tennis Classics gálára

Háromezer nézőt várnak a Papp László Sportarénába kedden, a hetedik Tennis Classics gálára, amelyen a sportág öt fiatal sztárja mutatja be tudását. A hétfői sajtótájékoztatón Taróczy Balázs főszervező elmondta, este már a helyszínen edzenek a játékosok, akik idén elődöntő-döntő rendszerben küzdenek meg egymással.

Kosárgála: beveszik Budapestet a legjobb kosarasok

Ha csak egyetlen napra is, de visszatér a fővárosba a minőségi kosárlabda: november 29-én a gyönyörűvé varázsolt Tüskecsarnokban vívják az All-Star Kelet-Nyugat gálamérkőzést. Ahogy az elmúlt évtizedekben már megszokottá vált, ezúttal is a szurkolók állíthatják össze a kezdő csapatokat: a férfi A-csoport alapszakaszában résztvevő együttesek játékosaira egy hete lehet szavazni a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének hivatalos internetes oldalán (www.kosarsport.hu).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Pole Soccer: új sporteszköz a technikai fejlesztés szolgálatában

Magyarországon elindult a labdarúgás és azon belül is az utánpótlás fejlesztése. Ennek része, hogy a szakembereink az elméleti képzés mellett...

Close