Sportszemle — 2014/11/13 at 06:30

Sportszemle 2014.11.13.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Nagy titkokra derül fény a TF-en

Az „Egy nap az utánpótlásért – konferencia, ahogy még nem volt” mottójú egész napos esemény délelőttjén a hirtelen jött népszerűség megélésének nehézségeiről, az abból eredő problémákról, a serdülőkorból fakadó élettani sajátosságokról maguk a főszereplők beszélnek: Budavári Ágota pszichológus gondolatébresztője után Esztergályos Patrik ifjúsági olimpiai bajnok párbajtőrvívó, az idei nankingi ifjúsági ötkarikás játékokon úszásban két aranyat nyert Szilágyi Liliána anyukája, Gyarmati Eszter, valamint az ifi világbajnok vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Horkai György.

Íme a Puskás-díjra jelölt bombagólok

A címvédő Zlatan Ibrahimovic is bekerült az év legszebb gólját szerző Puskás-díjra jelölt futballisták közé. A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség szerdán hozta nyilvánosságra a tizes listát, amelyre Stephanie Roche személyében egy női játékos is felkerült.

Dzsudzsák góljánál Tanzániában is üvöltöttek – Hajrá, magyarok!

Pénteken, a finnek elleni Eb-selejtező alkalmával ismét a magyar labdarúgó-válogatottra figyel a világ. Vagy, hogy pontosabban fogalmazzunk, a világ megannyi részén szurkolnak az ott élő magyarok Dárdai Pál csapatának. A Nemzeti Sport Online felvette a kapcsolatot a távolból szorító drukkerekkel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A sport társadalmi hatásai meetup beharangozó a DIGI Sporton

Tegnap Kiss Andrea [az UVSE Vízilabda Sportegyesület PR vezetője] és Zsédely Péter [a meetup főszervezője] vendégeskedtek Szombathy Pálnál a DIGI...

Close