Sportszemle — 2014/11/10 at 06:30

Sportszemle 2014.11.10.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Ez az intézkedés felforgathatná a világfutballt

A profi labdarúgókat képviselő érdekvédelmi szervezet, a FIFPro azt szeretné elérni, hogy azok a játékosok, akik legalább harminc napig nem kapnak fizetést, szabadon felbonthassák szerződésüket, és távozhassanak klubjuktól. „Úgy gondolom, hogy a szerződések betartása, akárcsak egy normális munkahelyen, nem nagy kérés” – fogalmazott Theo van Seggelen, a szervezet főtitkára.

M4: A közmédia sportcsatornája

Szujó Zoltán napjai eddig sem teltek unalmasan, de az utóbbi hetekben nagy változás következett be az életében: októbertől az MTVA Sportfőszerkesztőségének vezetője lett. Új feladatköréről, valamint a várhatóan jövő nyáron induló új közszolgálati sportcsatornáról is beszélgettünk a népszerű újságíróval.

Afrikaiként nyert világkupát a magyar lány

Ghánai, ugyanakkor magyar siker is született Mauritius szigetén a cselgáncsozók Afrika Open elnevezésű, az olimpiai kvalifikációs sorozatba is beleszámító világkupaversenyén, amelyen a női 63 kg-ban Szögedi Szandra győzött.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Különleges mezzel tiszteleg a Millwall az I. világháború katonái előtt

Egyedi szerelésben lépnek pályára a hétvégén a Millwall játékosai: a háborúkban elhunyt katonák emlékére terepmintás emlékmezben fut ki a csapat...

Close