Sportszemle — 2014/10/29 at 06:30

Sportszemle 2014.10.29.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Magyarország két röplabda Eb-t is rendezhet

Két Európa-bajnoki döntő rendezését is elnyerte a Magyar Röplabda Szövetség, amely 2016-ban női, egy évvel később pedig férfi U19-es tornát rendezhet. Mindkét esetben a szlovákok lesznek a partnerek, a magyarok majd Győrben játszanak.

Már árulják a jegyeket a fociválogatott idei utolsó két meccsére

Megkezdődött a jegyárusítás a magyar labdarúgó-válogatott idei utolsó két mérkőzésre, a november 14-i finnek elleni Európa-bajnoki selejtezőre és a négy nappal később esedékes oroszok elleni barátságos találkozóra. A magyar szövetség keddi tájékoztatása szerint egyenként és kombinált bérlet formájában is lehet jegyeket vásárolni a Groupama Arénában rendezendő összecsapásokra.

Női kézi: Világcsúcs volt a játék a szlovákok ellen

Németh András, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya a Sport TV Mai helyzet című műsorában beszélt a csapat Eb-re való felkészüléséről. Elmondta többek között, hogy kielemezték a Provident-kupán a szlovákok ellen mutatott teljesítményt, és hihetetlen eredményt kaptak. Görbicz Anitáék csak két technikai hibát vétettek támadásban Szlovákia ellen Németh Andrást februárban nevezték ki harmadik alkalommal a női válogatott élére.

Nem tervezik a birkózás szabályainak reformját

Nem tervezik a birkózás szabályainak alapvető reformját Nenad Lalovic, a sportág nemzetközi szövetségének (UWW) elnöke szerint. A magyar szövetség keddi tájékoztatása szerint a Budapesten járt szerb sportdiplomata jelezte: folyamatos finomítással kiiktatják azokat a negatív jelenségeket, amelyek a birkózás látványosságát csorbítják.

Labdarúgás: a Barca a „képzések királya”, bajban az olaszok

A labdarúgással foglalkozó CIES obszervatórium statisztikái szerint a Barcelona adja a legtöbb játékost az európai topligáknak, a saját nevelésű játékosok helyzetét megvizsgálva pedig az olasz (Serie A) és az angol (Premier League) élvonal is gyatrán „teljesít”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Balotelli mezcseréjéből csinált viccet a Paddy Power

Mario Balotellit, a Liverpool labdarúgóját sokan kritizálták azért, mert a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen már a félidőben mezt...

Close