Sportszemle — 2014/10/27 at 06:30

Sportszemle 2014.10.27.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Hazugságvizsgálat után fogadta be az USA

Az 1960-as római olimpián párosban bronzérmes kenus, Törő András úgy ment ki Tokióba, hogy többet már nem akar visszajönni Magyarországra. Sokat kérdezősködött, hogyan lehet megpattanni, és a legveszélytelenebb utat, az olimpiai disszidálást választotta, ott a legkevésbé szigorú ugyanis az ellenőrzés.

Kemény Dénes szerint lejár a „gyilkosok” ideje

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság eltökélt terve, hogy az ötkarikás játékokon a női sportolók számát a férfiaké mellé emelje, ugyanakkor az összlétszámon a NOB nem kíván változtatni. Ebből adódóan a férfiak pozíciókat vesztenek; amint az mno.hu-n is olvasható, kajak-kenuban nem is keveset. Vízilabdában viszont fájdalommentesebb lehet az átállás, Kemény Dénes, a magyar szövetség elnöke szerint is.

Gyurta videón üzent tragikusan elhunyt norvég barátjának

Egyidejűleg két helyen volt jelen pénteken Gyurta Dániel: a 200 méteres mellúszás olimpiai bajnoka a kínai fővárosban versenyzett, mindeközben 2012-ben meghalt barátjáról, a világbajnok Alexander Dale Oenről emlékezett meg a norvégiai Bergenben – videoüzenetben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A sport társadalmi hatásai témával jön a Sportmarketing Újragondolva Meetup

November 13-án nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a Sportmarketing Újragondolva Meetup, amelynek témája ezúttal a sport társadalmi hatásai és a felelősségvállaló...

Close