Sportszemle — 2014/10/14 at 06:50

Sportszemle 2014.10.14.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A női csapat zseniálisat húzott a földkerülő vitorlásversenyen

A Volvo Ocean Race első óceáni szakasza szombaton rajtolt el Alicantéból, két nap vitorlázás után a csak nőkből álló Team SCA vezet, elsőként érte el a Gibraltári-szorost. Fokvárosig azonban még bármi megtörténhet.

Videó: ezért imádhatnak az olasz tűzoltók focimeccsre járni

Az olasz futballdrukkerek elismerik a tűzoltók munkáját, és ennek ének formájában időnként hangot is adnak. Pár évvel ezelőtt komoly kis karriert futott be olasz tűzoltók egy YouTube-ra feltöltött indulója. Az ének népszerű lett az olasz ultrák körében is (klubszimpátiától függetlenül), akik kedvenc helyükön, a stadionok kanyarjaiban énekelni kezdték, két okból is.

Magyarország akrobatikus rock and roll hatalom

Világbajnok lett a Musztáng SE lányformációs csapata Grazban. Az akrobatikus rock and roll felnőtt lányformációs világbajnokságán az Invictus szerzett aranyérmet. A harmadik hely szintén magyar csapaté lett, a Rock and Magic SE formációja, a Szupergirls lett dobogós. A Rockin’ Board TSE formációja is, a Ladies csapat, a 11. helyet szerezte meg.

Népünnepély a Mercedesnél, elfékezett bemutatkozás

A nemzetközi sajtó elsősorban a Mercedes istálló konstruktőri világbajnoki címéről, Lewis Hamilton sima győzelméről, és Nico Rosberg rajt utáni hibájáról írt a vasárnapi Forma–1-es Orosz Nagydíj másnapján.

Árvízkárosultakért játszik az olasz válogatott

Olaszország-Albánia labdarúgó-mérkőzésre kerül sor november 18-án a hétvégi, genovai árvízkatasztrófa károsultjainak megsegítésére.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Rögbi-vb 2015: 1 év alatt 1 millió jegy eladása a cél

Adatvezérelt kampány keretében személyre szabott videókkal és márkázott tartalommal célozza meg a jövő évi rögbi-vb szervezőbizottsága a szurkolókat, hogy teljesíteni...

Close