Sportszemle — 2014/10/10 at 06:50

Sportszemle 2014.10.10.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Egy amerikai kosaras a legértékesebb sportoló

A Cleveland Cavaliers 29 éves sztárjának piaci értékét 37 millió dollárban állapította meg a lap, amely szerint a második helyezett golfozó, a szintén amerikai Tiger Woods jelenleg 36 milliót ér. A rangsor harmadik helyére a svájciak klasszis teniszezője, a volt világranglista-vezető Roger Federer került 32 millió dolláros értékkel, őt egy másik golfozó, az amerikai Phil Mickelson követi 29 millióval.

Kész az első csákvári fair play szektor, a Fraditól VIP-szék jött

Az eltervezett menetrend szerint halad a „Stadion a stadionban” projekt megvalósítása a csákvári létesítményben, a magyar klubok többségétől megérkeztek a székek – hangzott el a labdarúgó NB II-ben szereplő Aqvital FC Csákvár rendezvénytermében megtartott sajtótájékoztatón.

Elveszi az FTC a Fradi nevet a Facebookon

Egymás után tiltják le a Ferencváros szurkolói által működtetett, és a nevében a Fradi szót feltüntető közösségeket. A Fradi blog írása szerint „a klub jogásza Berzeviczi Attila [sajnos nem sikerült helyesen leírni a nevét: Berzeviczy Attila] elérte, hogy a FB letiltsa a Fradi C-közép oldalt, és a fradisziv.hu-t. Kiváncsian várjuk mikor kerül sorra a fradimob vagy éppen ez a blog, hiszen ebben is szerepel a “Fradi” szó, ami úgy látszik tiltott.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A Barcelona hozzájárul a tévés pénzek egyenlőbb elosztásához

Beleegyezett a Barcelona a spanyol labdarúgó bajnokság televíziós közvetítési jogdíjainak arányosabb elosztásáról szóló tervezetbe. Maximum négyszer annyi pénzt kaphatna a...

Close