Sportszemle — 2014/10/06 at 06:30

Sportszemle 2014.10.06.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Világsztárjaival jön Fehérvárra a Real Madrid

Legutóbb kilenc éve járt Magyarországon a Real Madrid – igaz, az a királyi klub futballcsapata volt, jövő szerdán pedig a nem kevésbé híres férfi kosarasok tesznek villámlátogatást hazánkban, méghozzá Székesfehérváron és Felcsúton. A spanyol Szuperkupa friss győztese, amely vasárnap gázolta le 98-77-re a Barcelonát a trófeáért, a Liszt Ferenc repülőtéren történő földet érés és a hazautazás között csupán fél napot tölt magyar földön.

FIFA: nagy változás, megvágják az ügynöki jutalékokat

Jövő áprilistól új szabályozás lesz érvényes a játékos-ügynökökre, a korábbi licencek érvényüket vesztik, minden közvetítői tevékenység a FIFA és a nemzeti szövetségek joghatósága alá kerül – írja a Világgazdaság.

A Digi nem tágít Nagy Lászlóék mellől

A Digi sportcsatorna újabb egy évre kiemelt támogatója lesz az MKB-MVM Veszprém férfikézilabda-csapatának. A szerződéshosszabbításról szóló bejelentés a német Rhein-Neckar Löwen elleni Bajnokok Ligája rangadó előtt hangzott el a Veszprém Arénában.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Tiltakoznak a műfüves világbajnokság ellen a női labdarúgók

Nemi diszkrimináció miatt női válogatott labdarúgók egy csoportja pert indított a FIFA és a Kanadai Labdarúgó Szövetség ellen, mert műfüves...

Close