Sportszemle — 2014/10/03 at 06:30

Sportszemle 2014.10.03.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Felkészültetek Harcosok? Ez a Fighters’ Run különleges lesz!

Különleges helyszínnel és különleges indulókkal kell számolni a fesztiválhangulatú városi Fighters’ Runon, amelyet a Pólusnál tartanak meg szombaton. Ilyen extrém futóversenyt még nem tartottak bevásárlóközpontnál, pláne nem úgy, hogy az indulók két ponton – a jégpályánál és a Media Markt raktáránál – befutnak az áruházba.

Csepel már a budapesti olimpiára készül

Csepelen olimpiai evezős és kajak-kenu pálya épülhet a kormány döntése értelmében. Mintegy 10 milliárd forintba kerülhet.

„Kapcsolják be biztonsági öveiket”!

A futamokat a jövőben is Szujó Zoltán fogja közvetíteni, akit október elsejétől az MTVA sportfőszerkesztőjének neveztek ki . A Forma-1 népszerűségéről és új feladatáról is kérdeztük a sportújságírót, aki azt is elárulta kérdésünkre, hogy mikor vehetik észre a változásokat a nézők.

Dusebajev lehet a férfi kézisek kapitánya

A lengyel Kielce spanyol vezetőedzője, Talant Dusebajev lehet a magyar férfi kézilabda-válogatott új szövetségi kapitánya. A Magyar Nemzet szerint a kirgiz származású, a FÁK-színeiben játékosként olimpiai bajnok, spanyol állampolgárként kétszeres olimpiai bronzérmes, tíz éve edzősködő szakvezetőt a jövő héten nevezhetik ki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Li Na: visszavonulás után sportnagykövetség

A sérülések miatt szeptember közepén visszavonuló kínai teniszcsillag, Li Na hamar kapott új elfoglaltságot a sportágon belül: a jövőben WTA...

Close