Sportszemle — 2014/10/02 at 06:30

Sportszemle 2014.10.02.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Fotózással küzd az emlőrák ellen a csinos pólós

Az Emlőrák Gyógyításáért Alapítványt támogatva Gang Edina, a magyar női vízilabda-válogatott kapusa egy fotózáson vett részt.

MLSZ: A kártya célja a klub, szurkoló viszony elmélyítése is

A Nemzeti Sport Online három hete minisorozatot indított a labdarúgó NB I-ben elvileg szeptember 15-től kötelező szurkolói kártya témakörében. Az első részben a klubok adtak helyzetjelentést a kibocsátott kártyák számáról, a másodikban az egyik legnagyobb szurkolói szervezet formált véleményt a témában. Azóta a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) kommunikációs osztálya is válaszolt a klubkártya és futballkártya bevezetésével kapcsolatos, e-mailben elküldött kérdéseinkre. Ebből kiderül, hogy a kártyarendszer elsősorban nem biztonsági eszköz, ezért biztonsági problémákat nem kezel, de nem is generál. Célja a név szerinti jegyértékesítés felgyorsítása és a klub-szurkoló kapcsolat, párbeszéd elmélyítése.

Ilyen a legmenőbb VIP a Fradi-stadionban

Néhány héttel ezelőtt megmutattuk, hogy a Groupama Arénában milyen a VIP Bronz, a Haladás elleni bajnokin pedig az üzemeltető Lagardere Unlimited Stadium Solutions Kft. vezetői körbevezettek minket az új Fradi-stadion VIP Gold részén, valamint megmutatták az eggyel magasabb árkategóriájú Sky Boxokat is. Egy ilyen páholyt 20-30 millió forintért lehet egy évre bérelni, a 32-ből 20 már gazdára is talált.

A vízilabda-szövetség főtámogatója lett az E.ON

A Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) főtámogatója lett az E.ON Hungária, amely a megállapodás értelmében a riói olimpiáig szponzorálja a sportágat. Az erről szóló szerződést szerdán sajtótájékoztató keretében írta alá Kemény Dénes, az MVLSZ elnöke és Eric Depluet, az energiaszolgáltató cég elnök-vezérigazgatója. Az anyagi részletekről nem esett szó.

Magyarellenes szurkolói miatt megbüntettek egy román klubot

Telt házas lesz jövő szombaton a bukaresti Románia-Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzés, mivel szinte az összes jegy elkelt. Mindeközben két román bajnokin is magyarokat sértő rigmusokat skandáltak a szurkolók.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Állami pénzek ide, állami pénzek oda

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma [EMMI] nemrégiben tette közzé az augusztus végéig kifizetett támogatások listáját, amely számos, pikáns részletet is tartalmaz.

Close