Sportszemle — 2014/09/30 at 06:30

Sportszemle 2014.09.30.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Ana Djokic új kihívások előtt

Ana Djokic nagyon szép pályafutást tudhat maga mögött, szinte mindent elért a sportban, amit csak lehetett. Az egykori világ legjobb beállósa úgy döntött, hogy sportpályafutása befejeztével, a civil életben velünk folytatja tovább, és nagy örömünkre csatlakozik a ChampSport csapatához.

Havi 20 ezer euró? Érhet ennyit klub nélküli magyar légiós?

Telnek-múlnak a hetek, lassan októbert írunk, és továbbra sem tudni egy sor korábbi válogatott labdarúgóról, hogy hol folytatja a pályafutását. Kósza híreket ugyan lehet hallani elmaradt megállapodásokról, visszautasított ajánlatokról, de az érintettek nem szívesen nyilatkoznak részletekről, és nem is igazán tudnak biztosat mondani a jövőjükről.

Dzsudzsákék kifizetik a bukaresti jegyet a szurkolóknak

Az első meccsén vereséget szenvedő magyar fociválogatott kifizeti a jegyet azoknak a szurkolóknak, akik Bukarestbe utaznak. A fociválogatott tagjai úgy döntöttek, hogy kifizetik a jegy árát annak az 1200 szurkolónak, akik szervezetten utaznak Bukarestbe, a következő Eb-selejtezőre – írja a Blikkre hivatkozva a Nemzeti Sport hétfői száma.

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A legeladottabb sportolók 2014-ben

A közelmúltban írtunk 2014 legjobban eladható sportolóiról, akik fiatalságukkal és tehetségükkel a jövő nagy sztárjai lehetnek, így piacképesség szempontjából is...

Close