Sportszemle — 2014/09/24 at 06:50

Sportszemle 2014.09.24.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A Milan játékosaival kampányol a Nivea Men

Az FC Milan bajnokai, Riccardo Montolivo, Stephan El Shaarawy, Adil Rami, Andrea Poli lettek a focicsapat főszponzora, a Nivea Men új tévékampányának reklámarcai.

Kómában volt, járni se bírt, világbajnok lett

Camilla Pedersen egy évvel ezelőtt majdnem végzetes kerékpáros-balesetet szenvedett, kómába került, de sikeresen felépült, hovatovább a hétvégén megnyerte a hosszútávú triatlon-világbajnokságot a kínai Vejhajban (Weihai). Pedersen 5 óra 43 perc 31 másodperc alatt teljesítette a 4 kilométer úszásból, 120 kilométer kerékpározásból és 30 kilométer futásból álló távot.

Három magyar is jelölt az év vízilabdázója címre

Három magyar játékost is jelölt a vizes sportolókat tömörítő nemzetközi szövetség, a FINA az év vízilabdázója címre. A férfiaknál az új idényben már a Szolnokot erősítő Varga fivérek, Dániel és a tavalyi győztes Dénes is ott vannak a hat lehetséges befutó között, a féltucat női jelölt sorában pedig az Olaszország után pályafutását a rövidesen rajtoló honi bajnokságban Újpesten folytató Keszthelyi Ritának a neve is fellelhető – tudatta a hazai sportági szövetség.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Bekerült Szocsi a Red Bull Air Race versenynaptárába

Tovább növelte olimpiai örökségét Szocsi. 2015-től az orosz város is a Red Bull Air Race versenysorozat egyik állomása lesz. A...

Close