Sportszemle — 2014/09/18 at 06:50

Sportszemle 2014.09.18.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Már több mint 100 sportág a Nagy Sportágválasztón

Története során először több mint 100 sportágat lehet majd kipróbálni a pénteken és szombaton 15-ödször rendezendő Budapesti Nagy Sportágválasztón. Koós-Lukács Tímea kommunikációs igazgató az esemény szerdai sajtótájékoztatóján azt mondta, ugyan már nem feltétlenül céljuk, hogy minden alkalommal növeljék a megjelenő sportágak számát, de mindig akad egy-két új jelentkező.

Megrostálnák a külföldieket a Premier League-ben

Elegük van az angoloknak az unión kívüli focisták özönéből, a szövetség tovább szigorítaná a szerződtetésük feltételeit. Igaz, a minőségi játékosoknak közben kissé enyhítenének.

A vb-vel akarnak lendületet adni a szakágnak

A jövő hét csütörtöktől vasárnapig tartó izsáki egyesfogathajtó-világbajnokságon 24 nemzet 78 indulója vesz részt, köztük kilenc magyar.

A világhírű holland piramis – avagy így mennek ott a dolgok

Rengeteg gyerek focizik eredménykényszer nélkül, piramisrendszerben juthatnak el a nagycsapatokhoz, a klubok játékos-megfigyelői pedig ott vannak mindenütt. A fiatalok megkapják a lehetőséget, hogy bemutatkozzanak az első osztályban, majd eljussanak a topcsapatokig. Többek között ezek a holland foci sikerének titkai, tudtuk meg a Sport TV Grund felsőfokon című műsorának első adásából.

Rio 2016: 4000 forint a legolcsóbb jegy az olimpiára

A 2016-os riói olimpia szervezőbizottsága közzétette a jegyárakat az ötkarikás játékokra – a legolcsóbb belépőket már 40 brazil realért (kb. 4000 forint) meg lehet vásárolni. A 7.5 millió kibocsátott belépő több mint fele 70 real (7000 forint) alatti áron kerül forgalomba. A nemzetközi jegyértékesítés regisztrációja 2014 novemberében indul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

6 másodperces videókra esküszik a Barcelona

A katalán klub hivatalos Vine csatornát indított. A népszerű videómegosztó oldalra 6 másodperces szösszeneteket, válogatásokat lehet feltölteni.

Close