Sportszemle — 2014/09/17 at 06:30

Sportszemle 2014.09.17.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Sörtől és whiskeytől indult, a suliig jutott

A darts csak részben szól a célba dobásról, közben kőkemény matematika és stratégia, ezért is lehet felhasználni a gyerekek matekóráin. Egy magyar játékos által készített szoftver a sportágat is segítheti.

A Bajnokok Ligája felzabálta Európát

A jövőre a FIFA-elnöki székért harcba szálló Jerome Champagne márciusban a magyar Károlyi József Alapítvány meghívására hazánkba látogatott, hogy előadást tartson a “Sport, politika és történelem” elnevezésű nemzetközi konferencián, és hogy saját szemével lássa, milyen irányba fejlődött a magyar futball a legutóbbi látogatása, 2012 óta. Ha már itt volt, ellátogatott Budapestre is, megkoszorúzta Puskás Ferenc óbudai szobrát, majd elbeszélgetett a FourFourTwo-val arról, hogyan is képzeli el a futball jövőjét, elnökként mit változtatna meg, és mihez nem nyúlna hozzá.

Ügynökként ölsz, vagy téged ölnek meg

Öt topsportág legbefolyásosabb ügynökeit szedtük össze, akiknek már-már akkora hatalmuk van, hogy egyenesen sportági szabályokat módosítanak a megfékezésükre. Persze csak a csapatok és a rivális ügynökök fújnak rájuk, a játékosok viszont legbizalmasabb felebarátaiknak tekintik őket.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Kevesebb szurkolót érdemel az értelmi fogyatékos sportoló?

Figyelemfelkeltő és elgondolkodtató egyben a Special Olympics európai nyári játékok plakátkampánya. Híres sportolók arcképük digitális módosításával támogatják értelmi fogyatékos társaik...

Close