labdarúgás, Sportmarketing — 2014/09/17 at 11:50

6 másodperces videókra esküszik a Barcelona

by

A katalán klub hivatalos Vine csatornát indított. A népszerű videómegosztó oldalra 6 másodperces szösszeneteket, válogatásokat lehet feltölteni.

Tovább bővítette a multimédia profilját a Barcelona. Hivatalos oldalt regisztráltak a Vine közösségi platformra, ahova 6 másodperces, végtelenített videókat lehet feltölteni. A Vine egy ingyenes alkalmazás a Twitter mikroblog rendszerébe ágyazva.

Barcelona Vine channel

A szurkolók a rövid szösszenetekkel, válogatásokkal a mindennapi események mögé kapnak betekintést. A katalán klub a vidám, vicces, kreatív oldalát szeretné megmutatni az exkluzív anyagokkal, látványos futball trükkökkel. A csatorna életében a szurkolók is aktív szerepet kapnak, ugyanis a szerkesztők folyamatosan válogatnak a #VineFCB címkével ellátott posztok közül és a legjobbakat kiteszik a hivatalos oldalra a felhasználó nevének feltüntetésével.

A Barcelona követőinek száma a közösségi oldalakon összességében eléri a 150 milliót. A különböző hivatalos Twitter profilokon 25 millió rajongó kíséri figyelemmel a klub aktivitását. A Vine 40 millió regisztrálttal büszkélkedhet.

Forrás: fcbarcelona.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2014.09.17.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close