Sportszemle — 2014/09/16 at 06:30

Sportszemle 2014.09.16.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Citromsárga, sötétzöld, kék és bordó – Messi új cipője

Újabb cipővel gazdagodott Lionel Messi eddig sem szegényes kollekciója. A Barcelona négyszeres aranylabdás argentin támadója a ciprusi APOEL elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen vadonatúj lábbeliben lép pályára, amely mindössze 165 grammot nyom – akárcsak a legutóbbi modell.

Nem jó irány a légiósok mellőzése

A FIFA-licences játékosügynök, Filipovics Vladan volt a DigiSport napindító műsorának, a Reggeli Startnak a vendége hétfőn. Több témát is érintett, így beszélt a magyar labdarúgók továbblépési lehetőségeiről, Guzmics Richárdról és a Kínában profiskodó Huszti Szabolcsról is.

Magyar zsákoló fenomének színesítették a vb-t

Visszazökkent a kosárlabdasport oda, ahonnan kizökkent a kétezres évtized derekán – állítja Dávid Kornél, az eddigi egyetlen magyar NBA-játékos a spanyolországi világbajnokság eseményeit látva. A vb-nek volt magyar vonatkozása is: több alkalommal fellépett a Face Team ugrócsoport, amely szédületes zsákolásokkal szórakoztatta Madridban a nagyérdeműt.

A futballban volt a legtöbb doppingvizsgálat tavaly

A labdarúgásban volt a legtöbb doppingvizsgálat 2013-ban, szám szerint 28 002, amivel a sportágak sorában a futball bizonyult a legellenőrzöttebb területnek. A hétfőn közzétett jelentés szerint az európai szövetség (UEFA) alaposan kivette részét a mintavételek elrendeléséből: a valamivel több mint 28 ezres analízisszámból egymaga 1932-t végeztetett el saját költségére.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Piacképesség a sportban – 2014

Vajon ki a legpiacképesebb, legjobban eladható sportoló 2014-ben?

Close