Sportszemle — 2014/09/11 at 06:30

Sportszemle 2014.09.11.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


 

A Veszprém trénere Dujsebajev útjára léphet

Eddig csak Talant Dujsebajevnek sikerült játékosként és edzőként is férfikézilabda-Bajnokok Ligáját nyernie, ha viszont az MKB-MVM Veszprém jövő májusban a csúcsra érne, Carlos Ortega is elmondhatná ezt magáról.

F1: vége a Montezemolo-érának, távozik a Ferrari főnöke

Bár az Olasz Nagydíjon is már hasonló bejelentést vártak, szerdán lett biztos, hogy távozik posztjáról a Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo: október 13-ával a FIAT ügyvezetője, Sergio Marchionne váltja. Luca di Montezemolót Gianni Agnelli FIAT-elnök 1991-ben nevezte ki a Ferrari élére.

Álláshirdetésben keres focistákat egy hazai klub

Álláshirdetésben keres labdarúgókat a Salgótarjáni Barátok Torna Club (SBTC). Az MTI szerdán úgy értesült, hogy erre külföldi állampolgárok munkavállalási engedélye miatt van szükség. A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (NFSZ) honlapján közzétett hirdetés szerint az SBTC szeptember 15-től napi nyolc órában határozatlan időre alkalmazná a labdarúgókat.

Úszás: Még csak félúton vagyunk a Rióba vezető úton – Hosszú K.

Az augusztusi berlini felnőtt Európa-bajnokságon öt, a nankingi ifjúsági olimpián négy, a most hétvégén zárult balatonfüredi junior nyílt vízi világbajnokságon pedig két aranyat nyertek a magyar úszók, miközben a sikerszériát seregnyi további érem egészítette ki e világversenyeken – összegezték a lényeget a sportági „aranynapoknak” szentelt szerdai sajtótájékoztató résztvevői.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

EuroBasket 2015: elvették Ukrajnától, négy ország együtt kapta meg rendezést

Franciaország, Horvátország, Lettország és Németország közösen lesznek a torna házigazdái.

Close