Sportszemle — 2014/09/08 at 06:30

Sportszemle 2014.09.08.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Vaskos újítások, megdőlő rekordok: Euro 2016, előre!

23 szabad kvóta, 53 csapat, 268 mérkőzés – a hétvégén megkezdődik a 2016-os franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság selejtezősorozata. Sok minden a régi, sok minden viszont megváltozott az előző kiíráshoz képest – foglaljuk össze, mit kell tudnunk az előttünk álló 15 hónapról, mire kell felkészülnünk!

Balatonfüredi aranycsapat: Niki, Attila, Ádám

Amiben Gellért Gábort, a nyílt vízi úszók szövetségi kapitánya csak lelke legmélyén reménykedett, vasárnap délelőtt háromnegyed-tizenegy tájban valósággá vált: a magyar junior csapat világbajnok lett. Ezzel feltette a koronát a varázslatos három nap magyar szereplésére, amely ilyenformán három érem: két arany (Kiss Nikoletta és a junior csapat), egy bronz (Sibalin Flóra).

Ilyet még nem látott! Medencés páholy az NFL-csapat stadionjában

Szokatlan páhollyal várja szurkolóit az amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Jacksonville Jaguars, amely nézőtéri medencével igyekszik kiszolgálni a mérkőzésre kilátogató rajongók igényeit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

PÓSFAI GÁBOR, a Decathlon Magyarország ügyvezető igazgatója

Tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetemen, közgazdászként végezte. 2005 óta dolgozik a piacvezető francia sportszerkereskedő vállalatnál, a Decathlonnál, 2011 óta ügyvezető...

Close