labdarúgás, Sportmarketing — 2014/09/01 at 11:50

Premier League klubot igazolt a sport témájú közösségi média oldal

by

A Crystal Palace a Premier League klubok közül elsőként kötött szerződést a Sportlobsterrel, amely a csapat hivatalos közösségi média partnere lett.

Az együttműködés keretében a Crystal Palace játékosai aktívak lesznek az oldalon és rengeteg exkluzív tartalom kerül majd fel a klubról, cserébe a Sportlobster megjelenési lehetőséget kap a csapat stadionjában, a Selhurst Parkban.

Sportlobster honlap

A 2013-ban indított Sportlobster egy sport tematikájú közösségi média oldal, ahol lehetőség van a kedvenc sportágak, klubok és játékosok követésére, hírek és eredmények böngészésére, a mérkőzések kimenetelének megtippelésére, saját blogot vezetni, valamint interakciót létesíteni hasonló érdeklődésű sportrajongókkal. A platform az indulás óta 1,6 millió felhasználóval büszkélkedhet, és a szurkolók koncentrált jelenléte miatt vonzó terület a sportszervezetek számára.

Cristiano Ronaldo Sportlobster

A Sportlobster több híres sportoló érdeklődését is felkeltette már: a korábbi angol válogatott labdarúgó, Michael Owen és az ex-Forma 1-es Mark Webber pénzt fektetett a vállalkozásba, Cristiano Ronaldo és Giorgio Chiellini pedig hivatalos profillal rendelkeznek a közösségi oldalon.

Forrás: cpfc.co.uk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2014.09.01.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close