Sportszemle — 2014/08/28 at 06:30

Sportszemle 2014.08.28.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Lélegzetelállító vízilabdagálával indul a hétvége

Az 1997-es Újpest–Ferencváros LEN Kupa-finálé (12-11) emlékére rendezett gálamérkőzés lesz a pénteken a Hajós Alfréd Sportuszodában kezdődő, „1 nap vízilabda!” elnevezésű utánpótlástorna kiemelkedő eseménye.

Polgár Judit: “soha ne mondd, hogy soha”

A visszavonulását nemrég bejelentő Polgár Judit a sors kegyeltjének érzi magát, amiért a versenyszerű sakkozástól történő visszavonulása egybeesett a magyar sakkozás történetének egyik legnagyobb sikerével, amiben még ő magam is szerepet vállalhatott. Most azonban úgy érzi, eljött az ideje, hogy figyelmét a fiatal nemzedékre fordítsa.

„Számomra Görbicz Anita a legjobb játékos” – vallja a győri kézisek új irányítója

Macarena Aguilart is meglepte, amikor a kétszeres BL-győztes Győri Audi ETO KC-tól korábbi edzője, Ambros Martín megkereste azzal, igazoljon a magyar csapathoz, de nem kellett sokat töprengenie a válaszon. A spanyol irányító számára Görbicz Anita a legjobb; és ígéri, fog még sokkal jobban is játszani. Miért akart mindenáron eljönni Dániából? Mit tart eddigi legnagyobb sikerének? Bemutatjuk a Győr egyik új szerzeményét, akivel kapcsolatban egy kézilabdás álompár és a nem kedvelt becenév is szóba került.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Boldog születésnapot adidas!

Augusztus 18-án ünnepelte a sportszergyártó óriás a 65. születésnapját. A korai időszakot meghatározó testvérviszályról már sokan hallottak, de hogy honnan...

Close