Sportszemle — 2014/08/25 at 06:51

Sportszemle 2014.08.25.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Magyarországon egy Eb-arany szart se ér

A 400 vegyesen győztes Verrasztó Dávid élete legnagyobb sikerét ért el a berlini úszó Európa-bajnokságon, eddig két ezüstje volt (2012, 2010). Ezzel mind a négy vegyes számot a magyarok nyerték, a nőknél Hosszú Katinka mindkettőt, míg a férfiaknál Cseh László a rövidebbik távon, kétszázon.

Fordulat: Rosberg elismerte, szándékosan lökte meg Hamiltont

Lewis Hamilton a Belga Nagydíj utáni sajtóbeszélgetésén, amelyet a Mercedes istállón belüli értekezletét követően tartottak meg, kipakolt az újságíróknak: elmondta, hogy Nico Rosberg bevallotta, szándékosan ment neki az angolnak a futam második körében, hogy „bizonyítson”. A német bosszúsan érkezett Belgiumba, és nem biztos, hogy boldogan távozik, a csapat vezetői ugyanis súlyos szankciókat helyeztek kilátásba, de nem részletezték, mik azok.

Adrenalinfröccs lesz a Műjégpályán

Gördeszka, motocross, inline korcsolya, BMX park és flatland, freestyle foci, street workout, break és freestyle motocross: azok a sportágak, amelyek profi képviselőivel biztosan találkozhatnak, akik kilátogatnak az idei fesztiválszezon záróeseményére, az Offline Sport Games-re.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2014.08.22.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close