Sportszemle — 2014/08/22 at 06:30

Sportszemle 2014.08.22.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Barca: 11 nap maradt ez eltiltásig, újabb tízmilliókat költhetnek

A FIFA szerdán jelentette be, hogy elutasítja a Barcelona fellebbezését, és eltiltja őket az igazolásoktól 2016. januárjáig, igaz a mostani transzferidőszak végéig még vehetnek játékost. A klub késő este közleményben reagált, ebben azt írták, hogy nem fogadják el a nemzetközi futballszövetség álláspontját, mert “az sérti világszerte elismert akadémiájukat”.

Ismerjék meg a bolgár férfit, Mr. Manchester Unitedet!

15 év kitartó küzdés után Manchester Unitedre változtatta nevét a korábban Marin Zdravkovnak nevezett bolgár férfi, aki az engedélyezést megünnepelve homlokára tetováltatta a klub címerét is. Zdravkov másodszor változtatta meg nevét, először még csak „Manchester Zdravkov” volt, majd idén „Manchester United” lett.

Alonso most az F1 egyetlen zsenije

Jelenleg Fernando Alonso az egyetlen zseni a Forma-1 mezőnyében, állítja a korábbi háromszoros világbajnok Sir Jackie Stewart, akit a spanyol Marca kérdezett arról, hogy ki szerinte a legjobb most az F1-ben. Alonso esetében a mentális erejét, Lewis Hamiltonnál a gyorsaságát, míg Nico Rosbergnél és Sebastian Vettelnél a stabil teljesítményt emelte ki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2014.08.21.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close