Sportszemle — 2014/08/15 at 06:30

Sportszemle 2014.08.15.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Ki dönti el, hová igazol egy játékos?

Érdekes fejlemények láttak napvilágot Marcos Rojo, a lisszaboni Sporting CP játékosának Manchesterbe igazolása kapcsán. Kiderült ugyanis, hogy a világbajnokságot is megjárt hátvéd sorsáról sem jelenlegi csapata, sem ő maga nem dönthet, bár mindegyiküknek határozott elképzelése van a jövőt illetően.

Sakkolimpia: az aranyért szállnak harcba Lékó Péterék

Magyarország a második helyet szerezte meg a sakkolimpia nyílt versenyében, miután 2:2-re végzett Ukrajnával az utolsó fordulóban. Az aranyérmet Kína kaparintotta meg. A magyar nők mindössze a 45. helyen fejezték be a viadalt. Nem mindennapi izgalmakat éltek át a magyar szurkolók a tromsői sakkolimpia utolsó játéknapján.

A magyar focisták női csapatokba valók, az edzőkből hiányzik az intelligencia

Az olasz Massimo Morales egy éven át irányította a Honvéd NB I.-es futballcsapatát, kieső helyen vette át a csapatot, aztán verték a Debrecent, a Videotont és a Ferencvárost. A Nemzeti Sport keddi számában szólaltatta meg, mit gondol a magyar futballról.

Új időszámítás kezdődik a Forma-1-ben

Ez az autósport, ezen belül a Forma-1 újjászületési dátuma – legalábbis sokan látják így. A jövőbelátók ugyanis tudni vélik, hogy a hagyományos meghajtású autóversenyeket rövidesen minden téren felváltja az elektromos. De, hogy mi is lesz 2014. Szeptember 13-án?

FA-kupa: micsoda rekord, 22 évével történelmet ír az edző!

Szombaton bemutatkozhat a Romsey Town kispadján James Phillips az FA-kupában, ami önmagában nem lenne elég a kilencedik ligás csapat számára, hogy bekerüljön a BBC hírfolyamába, ám a tény, hogy Phillips mindössze 22 éves, és ezzel ő lehet minden idők legfiatalabb edzője a sorozatban, már országos kuriózumnak számít.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2014.08.14.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close