Sportszemle — 2014/08/13 at 06:30

Sportszemle 2014.08.13.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Sokan példát vehetnének Zlatan Ibrahimovicról

Több nemzetközi lap is beszámolt Zlatan Ibrahimovic jótettéről. Az értelmi sérült válogatott pénzt gyűjtött arra, hogy ott lehessenek a brazíliai világbajnokságon. Az együttes dedikált mezt kért Ibrahimovictól, mire az Aftonbladet cikke szerint a sztárcsatár ezt válaszolta: „Mit akartok kezdeni egy mezzel? Mennyibe kerül az utazás?” – majd elkérte a csapat bankszámlaszámát és átutalta rá a 350 ezer svéd koronát. Ez forintba átszámolva 12 millió.

Olasz támogató a magyar országúti bajnok kerékpárosok mellett

Balli Alessandro személyében olasz támogató állt az idei elit és U23-as magyar országúti kerékpáros bajnokot is soraiban tudó Utensilnord csapat mellé. Stubán Ferenc, a csapat sportigazgatója, egyben a magyar országúti szakág szövetségi kapitánya a bajnoki trikót is bemutató keddi sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a jövőben a Budapesten élő olasz üzletember kapcsolatai révén igyekszik szélesebb szponzori hátteret teremteni Magyarország egyetlen kontinentális kerékpáros csapatának.

Dobóinkban van a legtöbb erő: Parstól várunk érmet az Eb-n

A kedden kezdődő zürichi kontinensbajnokságnak az európai ranglisták alapján a magyar küldöttség egy éremesélyessel vág neki, aki természetesen Pars Krisztián és természetesen aranyra pályázik. Pars Krisztián olimpiai bajnokként, Eb-címvédőként, világranglista-vezetőként, egészségesen készül, ráadásul csak egyetlen igazi ellenfele van, a lengyel Pawel Fajdek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2014.08.12.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close